Publicat în Diverse

Anul meu 2017 in carti

Untitled

Pentru mine este impropriu spus anul 2017, căci am început la sfârșitul lunii iulie să citesc din nou sistematic. A trecut ceva timp de când nu am mai citit cărți de ficțiune sistematic și, cu siguranță, este prima dată când scriu despre cărțile citite de mine. Ce au însemnat aceste ultimi luni pentru mine?

Păi cel mai mare câștig al meu au fost oamenii pe care i-am cunoscut prin intermediul blogului și paginii de facebook aferente lui. Am cunoscut oameni minunați, deschiși, calzi, prietenoși. Deși am un nume criptic, oamenii mi-au acordat încredere, sute de oameni au dat Like paginii mele fără a mă cunoaște. Ceea ce mi-a umplut inima de bucurie. Cu siguranță câștigul acestui an sunt persoanele pe care le-am cunoscut. În realitate o cunoșteam doar pe Oana, ale cărei gânduri le puteți pe Crâmpeie de suflet, ceea ce vă recomand cu căldură. Acum am o mulțime de bloguri pe care le urmăresc și le citesc cu plăcere.

În al doilea rând, am descoperit autori români contemporani talentați și minunați. Pe trei dintre ele le-am cunoscut și la Gaudeamus, ceea ce m-a bucurat nespus. Am cărți cu autograf de la autor! Ceea ce mi se pare minunat. Despre multe din cărțile scrise de autori români v-am povestit pe blog și voi continua să scriu despre ele cu mult drag.

În al treilea rând, am descoperit noi povești, noi stiluri, noi aventuri. Ore și ore de relaxare în compania cărților, care mi-au făcut viața mai frumoasă.

La un bilanț pe Goodreads am citit 40 de cărți. Dintre ele, 20 sunt scrise de autori români. Frumoasă balanță, nu-i așa? Anul 2018 va fi dedicat învățării. Îmi propun să citesc mai mult de 40 de cărți, dar nu cred că voi mai avea timp să citesc 10 cărți într-o lună. De aceea voi face un sistem prin care să aleg despre ce citesc și despre ce scriu.

lista carti citite

 

13 gânduri despre „Anul meu 2017 in carti

  1. Felicitări pentru lecturile minunate și pentru toate lucrurile minunate pe care le-ai realizat! ❤ E o adevărată încântare să intru să citesc articolele tale mereu… Un an mai bun și mai prosper să ai, cu multe împliniri și în care să realizezi tot ce ți-ai propus! ❤ ❤

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu